Projekter

Kirsten er en aktiv kammermusiker i både faste og mere projektorienterede ensembler. Følgende er et udpluk af de faste projekter: 

  • Ensemble Dessus et Dessous - kvartet med Mai Kamstrup Mogensen (travers), Adam Grauman (viola da gambe), Søren Gleerup (cembalo) - ensemblet specialiserer sig i den franske barok musik fra slutningen af 1600tallet og 1700tallet.  

  • Performativ duo med sangeren Helle Thun - nuværende projekt: 'The Secret In The Sound' - nordisk hyrdemusik og sætersang kompinæret med kontemporær og traditionel japansk musik.
  • Koncertarrangør i regi af Tidlig Musik Danmark med den medsammensvorne Mai Kamstrup Mogensen.
  • 'VINDENS KORRIDORER' soloprojekt med udgangspunkt i Lars Kyndes værk 'Vindens Korridorer'.
  • Børnemusikprojekt med Trio Farlija: Trio med bratschist Johanna Baarlink og akkordeonist Dean Delagiusto. Trioen har to programmer de optræder med: 'Stjernekredsen' med musik af Karlheinz Stockhausen målrettet til folkeskolens yngste klasser samt 'Ællingen der ikke kunne finde hjem' - en musikalsk fortælling med musik fra Dyrenes Karneval af Saint Saëns målrettet førskolebørn. 
  • Samarbjede om studier af japansk kultur og musik med harpenisten Signe Arnfeldt Bastiansen. Duoen har fundet et ganske særligt udtryk og et fælles ståsted i den kontemporære japanske musik. Signe er en ofte gæst i projektet 'The Secret in the Sound'. 

Ensemble Dessus et Dessous

The Secret in The Sound

Kirsten & Signe Arnfeldt Bastiansen 

120510_Signe_Kirsten_1374