Projekter

Kirsten er en aktiv kammermusiker i både faste og mere projektorienterede ensembler. Følgende er et udpluk af de faste projekter: 

  • 'Amager Klassisk' - er en koncertforening, hvir Kirsten fungere som arrangør, producent og medlem af foreningens husorkester. Foreningen afholder to koncertserier 'Morgenmadskoncerten' og 'Tirsdagsbarok'. I foreningens regi producere Kirsten også et stort projekt til Allehelgen 2018 med Bach kantater og ny-komponeret musik af Nick Martin. Læs mere på www.amagerklassisk.com   
  • Performativ duo med sangeren Helle Thun - nuværende projekt: 'The Secret In The Sound' - nordisk hyrdemusik og sætersang kompinæret med kontemporær og traditionel japansk musik.
  • 'The Bach Project' med den norske akkordeonist Yngvild Vivja Haaland Ruud. Duoen fokuserer udelukkende på Johann Sebastian Bachs musik bla. triosonater arrangeret af og for duoen.
  • UmeDuo med harpenisten Signe Arnfeldt Bastiansen. Duoen har fundet et ganske særligt udtryk og et fælles ståsted i den kontemporære japanske musik. - duoen spiller også middelalder musik og folkemusik. Signe er en ofte gæst i projektet 'The Secret in the Sound' 
  • Børnemusikprojekt med Trio Farlija: Trio med bratschist Johanna Baarlink og akkordeonist Dean Delagiusto. Trioen har to programmer de optræder med: 'Stjernekredsen' med musik af Karlheinz Stockhausen målrettet til folkeskolens yngste klasser samt 'Ællingen der ikke kunne finde hjem' - en musikalsk fortælling med musik fra Dyrenes Karneval af Saint Saëns målrettet førskolebørn. 

The Bach Project

YK-3

UmeDuo

120510_Signe_Kirsten_1374