Projekter

Kirsten er en aktiv kammermusiker i både faste og mere projektorienterede ensembler. Følgende er et udpluk af de faste projekter: 

  • 'Amager Klassisk' - er en koncertforening, hvor Kirsten fungerer som arrangør, producent og medlem af foreningens husorkester. Foreningen afholder to koncertserier 'Morgenmadskoncerten' og 'Tirsdagsbarok'. Yngvild V.H. Ruud er foreningens stifter og forkvinde. Læs mere på www.amagerklassisk.com
  • Performativ duo med sangeren Helle Thun - nuværende projekt: 'The Secret In The Sound' - nordisk hyrdemusik og sætersang kompinæret med kontemporær og traditionel japansk musik.
  • 'VINDENS KORRIDORER' soloprojekt med udgangspunkt i Lars Kyndes værk 'Vindens Korridorer'.
  • Børnemusikprojekt med Trio Farlija: Trio med bratschist Johanna Baarlink og akkordeonist Dean Delagiusto. Trioen har to programmer de optræder med: 'Stjernekredsen' med musik af Karlheinz Stockhausen målrettet til folkeskolens yngste klasser samt 'Ællingen der ikke kunne finde hjem' - en musikalsk fortælling med musik fra Dyrenes Karneval af Saint Saëns målrettet førskolebørn. 
  • Samarbjede om studier af japansk kultur og musik med harpenisten Signe Arnfeldt Bastiansen. Duoen har fundet et ganske særligt udtryk og et fælles ståsted i den kontemporære japanske musik. Signe er en ofte gæst i projektet 'The Secret in the Sound'. 

Kirsten & Yngvild V.H Ruud

YK-3

The Secret in The Sound

Kirsten & Signe Arnfeldt Bastiansen 

120510_Signe_Kirsten_1374